Shemale sex

Unieke ervaring, sex met een shemale

Sex met een shemale, tja, niet iedereen zal er wel eens aan gedacht hebben. Toch denk ik dat het een fantasie van vele mannen en vrouwen is. Ook ik had de fantasie dit ook te hebben, maar binnen een relatie is dat natuurlijk een beetje lastig. Ik had al vaker stiekem op wat sites rond gekeken en zelf een avondje plezier gehad op een shemale webcam. Super geil. Na een tijdje ging de relatie over omdat het simpelweg niet klikte. De eerste weken waren even wat gek, maar ik merkte dat er stilletjes aan een verlangen werd aangewakkerd. Ik had natuurlijk aardig wat “filmavondjes”erop zitten en de categorie shemales kwam toch regelmatig naar voren. Ondanks dat ik via sites als SMdating wat dates had gehad was het me eigenlijk nog niet spannend genoeg.

Over tot shemale dating

Omdat het verlangen om een sex met een shemale te hebben alsmaar groter werd, ben ik uiteindelijk overgegaan naar andere dating sites. Deze dating sites waren speciaal om in contact te komen met transgenders. Er was werkelijk geen vrouw op te vinden. Wel even gek kan ik je vertellen, maar het went aardig snel. Even een account aanmaken en voor dat je het weet heb je een chat met een tgirl. Je praat wat met elkaar, bespreekt wat fantasieën, maar eigenlijk wil je meer. Ik wil dan toch een tgirl sexafspraak. Wat je eigenlijk gewoon wilt is weten hoe het is om in bed te belanden met een geile shemale. Na veel dates met transgenders uiteindelijk een afspraakje gemaakt. Het duurt even en we hebben denk ik ruim ene week enkel gepraat. Via tgirldate.be vele gesprekken gevoerd met haar en afgelopen weekend uiteindelijk ’s avonds wat gedronken. Na de nodige drankjes zijn we uiteindelijk naar haar thuis gegaan om nog een laatje wijntje te drinken. Dat wijntje is er niet meer van gekomen, maar de meest unieke ervaring van mijn leven heb ik daar ter plaatse gehad!

  • ingezonden brief  28-01-2019 – Anoniem

Wil jij jouw sexverhaal delen? Schrijf dan een sexblog!

Wil je doorgaan?

Dit verhaal doorzetten? Deze dames en mannen willen snel contact! Stuur ze gewoon een berichtje en chat direct!

Geplaatst in Eerste keer, Gewoon geil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *