Mijn eerste live uitzending als camgirl

Ik wil graag een hele geile ervaring met jullie delen. Natuurlijk kent iedereen wel pornofilmpjes met geile tieners . Ook ik als meisje van 19 vind het super om daar naar te kijken terwijl ik met mezelf speel. Nou kwam ik laatst een filmpje tegen van een meisje dat erg op mij leek, lange blonde haren, mooie ronde tietjes (cup B) en een kaalgeschoren kutje. Het was een opname van haar live cam show. Waar ze als camgirl aan het ‘werken’ was. Ik was stomverbaasd. Werken als camgirl, daar had ik nooit eerder over nagedacht. Ik begon te fantaseren, en zag in mijn stoutste dromen ineens mezelf dat ook wel doen!

Camgirl worden

Ik ben toen eerst goed op onderzoek uit gegaan. Heb eerst heel geil dat meisje van dat filmpje gevonden, in de comments wist iemand haar cam naam te verklappen. Gelijk die avond ben ik gaan zoeken, en toeval bestaat niet, maar ze was online! Gelukkig was ik alleen thuis, want ik heb aardig genoten van haar showtje. En ze verdiende wel €150 in het ene uurtje dat ik zat te kijken. Dat is snel verdiend dacht ik! Dat zag ik natuurlijk ook wel zitten.

Op Sex voor Geld heb ik verschillende reviews gelezen van webcam sex sites, ik wilde wel precies weten wat webcam girl worden zou betekenen en waar je dat het beste kunt doen. Goed, nadat ik de website vond die bij mijn wensen paste, heb ik me gewoon aangemeld. Na een uurtje was mijn profiel al geverifieerd, en nu werd het wel echt spannend! De ‘Nu Uitzenden’ knop klikte ik aan.. Shit! Ik was gewoon nu al live. M’n hart bonsde zo hard, ik was bang dat de buren dat al zouden horen, niet wetende dat ik een uurtje later nog nooit zo hard schreeuwend klaar zou komen dat de hele buurt het wel gehoord moet hebben! Ik ging dus live, en na 2 minuten kwam de eerste bezoeker al binnen. Een vent van 51 jaar oud, volgens zijn profiel. Net zo oud als mijn vader, dat kan toch weer geen toeval zijn? Ik vond het nu wel erg spannend worden, maar kon natuurlijk niet meer terug. Hij kon zien dat ik nieuw was, en vroeg me letterlijk m’n kleren van het lijf! We hadden een mooi en geil gesprek, en er volgden al snel meerdere mannen. Na een half uur had ik al €76 verdiend, en dat zonder enige ervaring! Ik heb zoveel complimentjes ontvangen en was echt super geil. Krijg ik er ook nog voor betaald! Wie had dat gedacht 🙂

Bekijk ook eens: Shemale webcams | Striptease van de dag

Geplaatst in Eerste keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *