seks met de buurvrouw

Seks met de buurvrouw

Seks met de buurvrouw, een droom van veel mannen. Ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds niet helemaal achter waar het door komt. Omdat ze een vrouw is met ervaring? Omdat ze zo onbereikbaar is? Uiteindelijk bleek dat laatste wel mee te vallen. Ik weet het nog wel als de dag van gisteren. Ik was net 18 geworden en mijn buurvrouw kwam, zoals elk jaar, langs op mijn verjaardag. Hier keek ik niet van op want ik kende haar tenslotte al 18 jaar. Mijn buurvrouw was een mooie vrouw die een stuk jonger was dan mijn eigen moeder. Haar man had haar een tijd terug verlaten en soms had ik het idee dat ze erg eenzaam was. Ze had een cadeau voor mij meegenomen die dag en toen ik het in ontvangst nam moest ik erg blozen. Het was een playboy en een condoom. Ik wist het zeker, dit werd seks met de buurvrouw..

Die blik die ze me gaf..

Ik nam het cadeau aan en keek een beetje ongemakkelijk om mee heen. Iedereen moest lachen toen de buurvrouw zei dat ik nu een beetje kon oefenen. En ik het in ieder geval wel veilig zou doen. En terwijl iedereen hard aan het lachen was zag ik een blik in haar ogen. Dat het niet alleen maar grappig bedoeld was. Ik besteedde er verder geen aandacht aan en we gingen verder met de viering van mijn verjaardag. Toen het was rustiger werd waren alleen mijn ouders en de buurvrouw nog over. Ze had een paar glaasjes op dus ze werd wat spraakzamer en schaamde zich nergens voor. Mijn ouders gingen naar de keuken toen ze plots vroeg of ik wel wist hoe ik dat condoom om moest doen. Ik bloosde en zei niets. Ze kwam voor me staan, boog diep voorover zodat ik goed naar haar tieten kon kijken en zei toen dat ze me wel zou helpen die avond. Niet te geloven, Seks met de buurvrouw..

Ingezonden door: Rick, 20 jaar

Wil je verder gaan?

Neem dan zeker contact op met een van deze dames! Ze willen heel graag met jou verder gaan in een sexverhaal! Seksblogger zorgt voor direct contact!

Geplaatst in Eerste keer, Gewoon geil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *