Vrouw betrapte mij op Webcam Seks

Ik ben een man van 42 jaar en na decennia van een gelukkig huwelijk met schitterende seks, begonnen de eerste barstjes zich de laatste twee jaar langzaam aan te vertonen. Niet dat de liefde er niet meer is, maar mijn vrouw is overwegend vroeg in de menopauze getuimeld – de schrik van iedere man met een gezond libido. 

Uiteraard ben ik uitermate begripvol voor de situatie – mijn vrouw kan ook niets doen aan haar biologische programmering. Maar zaad kan zich maar zo lang opkroppen in je zak voordat er een eruptie moet plaatsvinden. Het heeft een houdbaarheidsdatum. Een slapende vulkaan is geen dode vulkaan, en dat is even waar voor de Etna als voor mijn genotsknots.

Hoe dan ook, de seks droogde op en werd steeds vaker vervangen door massages. Heerlijk, natuurlijk, maar op termijn niet voldoende. In het begin trok ik me nog wel twee keer per week terug op de WC om me af te trekken, maar eerlijk gezegd gaat daar de lol na een tijdje ook wel vanaf om het allemaal in je eentje te moeten doen. Er miste gewoon iets, en ik kon mijn vinger er haarfijn op leggen wat dat was: de interactie met een springlevende vrouw, die je opwinding deelt en vermenigvuldigd. 

Vreemdgaan is niet iets dat ik ooit over mijn hart zou kunnen verkrijgen. Om met de filosoof Immanuel Kant te spreken: het categorisch imperatief verbiedt het simpelweg. En daar houdt het voor mij op.

Vreemdgaan of Camsex?

Maar webcamseks is moreel een grijs gebied naar mijn mening. Sommigen zouden kunnen beweren dat de gedachte aan een andere vrouw al vreemdgaan is, maar die gedachtegang heb ik nooit gevolgd. Ik vind zoenen met een andere vrouw veel erger dan webcamseks hebben met een andere vrouw. Het feit dat er een scherm tussen zit maakt het minder fysiek, minder echt. Tegelijkertijd voelt het juist bijna even echt als het seks hebben met een andere vrouw. Hoe meer ik erover nadacht, hoe duidelijker het zich voor mijn geestesoog uit kristalliseerde: dit was het pad dat ik moest bewandelen. Webcamseks was dé manier om op een moreel verantwoordelijke manier de lacune in huwelijkse erotiek te vullen.

Jerkmate

En dus ging ik opzoek naar de verschillende websites die het allemaal aanbieden. Na even zoeken kwam ik uiteindelijk terecht bij een review van Jerkmate op Startvagina die mij over de drempel trok. Een webcamsex site die betrouwbaar is en met een betaalmethode die makkelijk te verbergen was voor mijn vrouw. En met een ruim aanbod aan modellen. Dat was wat ik nodig had, want ik wilde wel echt een klik hebben met de camdame.

Ik zal niet de naam delen van het cammodel met wie ik vier maanden lang regelmatig contact heb gehad. Maar ik kan haar wel beschrijven. Ze was een vrouw die niet piepjong meer was, maar wel jonger was dan mijn eigen vrouw. Het model was prachtig gerijpt, met schattige kraaienpootjes geboetseerd door een leven lang onverstoorbaar glimlachen.

Ze had mooie, ronde en ik mag wel zeggen enorme borsten, die ze regelmatig vastgreep en dicht tegen de camera duwde om mij te doen voorstellen dat ze mijn penis aftrok met die twee warme, ingeoliede watermeloenen van haar. We praatte niet alleen over seks, maar soms ook over het leven. Ze had begrip voor mijn situatie en was een warme persoonlijkheid. Het voelde heel vertrouwd en voor ik het wist raakte ik de tel kwijt van hoe vaak ik klaar was gekomen terwijl zij zich vingerde of haar tepels als uiers met convictie streelde. 

Of ik geesteswroegingen kreeg? Dat zou ik niet zo willen zeggen. Wel betrapte ik mijzelf er vaak op dat ik nog aan haar dacht als ik naast mijn vrouw in bed lag. Misschien was dit wel hoe haar eerste verdenkingen gestalte kregen. Want vier maanden nadat ik begonnen was met webcamseks, had ik net mijn broek op de knieën en haar borsten op volledig scherm en in HD op mijn desktop, toen mijn vrouw in de deuropening stond. 

Betrapt door mijn vrouw

Ik merkte het eerst zelf niet. Maar ik zag dat mijn aftrek partner ineens verstilde. Ik vroeg mij af waarom zij ophield met zichzelf te vingeren, terwijl ze normaal altijd helemaal opgaat in onze cam to cam actie. 

maar toen daagde het mij. Zij kon mijn vrouw achter mij zien staan. Ik zag nog net de mengeling van schrik, vertedering en medelijden in haar ogen voordat ik snel mijn venster sloot.

Ik draaide mij om en zag een blik in de ogen van mijn vrouw waarvan ik had gehoopt die nooit te zien te krijgen. 

‘Was je nou live aan het cammen met haar?’ Vroeg ze.

‘Ja.’

‘Wie is dat?’

‘Een professioneel webcammodel’ antwoordde ik, in de hoop dat het feit dat ze ‘professioneel’ was de omstandigheden enigszins zouden doen verzachten.

Tot mijn grote verbazing zag ik die onuitspreekbaar kille blik in haar ogen enigszins verzachten. Enkele tellen later zelfs, tot mijn grote ontsteltenis, barstte ze in huilen uit. Maar het was geen schrijen van woede, haat of verwijting. Nee, ze was zich aan het beklagen over haar eigen rol in dit verhaal!

Huilend vertelde ze mij dat het haar zo speet dat ze mij al zolang had gegeven wat een man nodig heeft. Ze vertelde mij dat ze begreep dat ik een uitweg zocht. 

‘Ik wilde niet vreemdgaan,’ zei ik ‘en dus leek dit mij de enige optie. Maar ik had misschien moeten praten’.

Sexleven veranderd door camsex

Ik zal u, waarde lezer, niet lastig vallen met een gedetailleerd relaas van alles wat wij die avond besproken hebben. Maar ik kan u één ding zeggen. Betrapt worden op webcamseks door mijn vrouw is het beste dat ons huwelijk in twee jaar is overkomen. Wij hebben een hernieuwde liefde gevonden, een modus operandi die onze leeftijd maar ook onze behoeften in acht neemt. Alhoewel het libido van mijn vrouw nog steeds taande is, weet zij zich er nu toch aan te herinneren dat dat van mij niet achteruit is gegaan.

Die borsten van haar die kunnen ook ingeolied worden als zij zelf niet zo geil is, en dat doet ze dan nu ook geregeld. Ik kan met trots en tevredenheid zeggen dat ik de webcamseks niet meer nodig heb. Maar ik koester wel de herinnering daaraan en wat het voor mij en de relatie met mijn prachtige vrouw betekend heeft.

Of ik nog op Jerkmate zit en haar nog zie? Nee. Maar ik ben wél één keer terug gegaan. Om haar te vertellen dat het afgelopen was, maar ook om haar te vertellen wat er precies gebeurd was nadat zij mij betrapt zag worden. Ze was zo gelukkig voor me. Echt een schat van een vrouw. En we weten allebei dat het goed zo is. 

Aan iedereen die met hetzelfde probleem zit als ik kan ik webcamseks van harte aanraden, maar ik wil daar wel twee kanttekeningen bij zetten. Misschien is niet even levenspartner zo’n schat van een mens als mijn vrouw. Ook, als ik terugdenk aan wat ik beter had kunnen doen, is het misschien raadzaam om dit eerst te bespreken met je partner. Wellicht wordt het idee wel in de kiem gesmoord, maar in dat geval heb je er waarschijnlijk ook een echtscheiding mee afgewend. Zo niet, dan is webcamseks misschien wel de katalyst die jouw huwelijk nodig heeft. Of het nou gezonde jaloezie is, of het tastbaar worden van een onderliggend probleem dat het bespreekbaar maakt, webcamseks is wat mij betreft de meest ethische manier om een gebrek aan seks met je partner op te vullen als onthouding geen optie is.

Geplaatst in Eerste keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *