Nablijven wil ik vaker

Na mijn avontuur kan ik alleen maar zeggen: Nablijven wil ik vaker!

Nablijven wil ik vaker! Ik ben altijd al een langzame leerling geweest. Dit zorgde ervoor dat ik op mijn 18e nog op de middelbare school zat. Ik werd hier niet mee gepest, maar dit kwam ook omdat ik een kop groter was dan al de andere jongens in mijn klas. Een ander gevolg van mijn leeftijd was dat ik niet genoeg uitdaging kreeg en daarom mezelf slecht gedroeg. Ik had een grote mond tegen mijn leraren en kwam vaak genoeg niet naar de les. Dit zorgde ik voor dat ik regelmatig moest nablijven. Normaal gesproken vond ik dit helemaal niks natuurlijk totdat Mevrouw Jansen de docent werd die verantwoordelijk was voor de nablijvers. Vaak waren het namelijke chagrijnige oude mannen, maar met Jansen was het allemaal anders. Ze was halverwege de 20 en had nog niet veel ervaring, maar streng was ze zeker. Iedereen had respect voor haar en als je je gedroeg was ze erg aardig. Ze was net moeder geworden en je kon haar dus wel een echte MILF noemen.

Geniet met Jansen

Ik had natuurlijk ook tegen haar een grote mond en dat leerde ze me snel af. Ze liet me langer nablijven of meer strafwerk schrijven totdat ik leerde dat ik tegen haar beter geen grote mond kon hebben. Dit betekende wel dat we veel tijd met elkaar doorbrachten en na een tijdje begon er een zekere spanning te heersen. Aan het einde van het jaar, toen ik weer eens in het nablijf lokaal zat, was mevrouw Jansen er ook. Ze had een korte rok aan en een blouse met de bovenste knopen open. Ik kan alleen maar zeggen dat het gewoon geil was om te zien. Zag mijn oudere zus er maar eens zo uit, dan had deze broer zijn zus al lang geneukt. Het was een zomerse dag en het was bloedheet in het lokaal. En of ze het nou expres deed of niet, ze leek soms te vergeten dat ze een rok aan had. Ze deed haar benen net iets te wijd en ik zag haar rode stringetje zitten. Blijkbaar was mijn gestaar haar opgevallen want ze liep op me af en greep meteen tussen m’n benen…. Gelukkig had ik dit keer geen buren en konden we lekker onze gang gaan.

Wil je doorgaan?

Wil je dit verhaal doorzetten? Kom direct in contact met dames en/of heren voor geil sexcontact!

Geplaatst in Gewoon geil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *