Sexy stiefmoeder

Uitdagende stiefmoeder

Een uitdagende stiefmoeder kreeg ik. Sinds enkele jaren heeft mijn vader een nieuwe vriendin. Vanaf de eerste dag zag ik al dat het een hitsig ding was. Met haar blik straalde ze gewoon iets geils uit. Ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven, maar ik denk dat met name de mannelijke lezers zich er wel iets bij voor kunnen stellen. Vrouwen hebben sommige gewoon een bepaalde blik. Een ‘sexblik’ noem ik dat altijd. Die gezichtsuitdrukking straalt gewoon uit dat ze iets willen op een bepaalde manier. Ik ben sowieso nooit vies geweest van een goed uitziende oudere dame. Ergens heeft me dat altijd wel aangetrokken. Natuurlijk leuk die meiden van je eigen leeftijd, maar hoe stoer is het als je het eens met een vrouw doet die je moeder had kunnen zijn qua leeftijd?

Weekendje weg met de familie

Mijn uitdagende stiefmoeder, Annelies, mocht mee op ons familieweekend. Sinds de scheiding van mijn ouders nam mijn vader mijn broertje en mij een keer per jaar mee een weekendje weg. Dit familieweekend was altijd erg gezellig. Het was een echt mannenweekend waarin we van alles ondernamen. Toen Annelies al even in ons midden was hebben we haar mee op weekend gevraagd. Annelies was super blij, want ze had al vaker aangegeven eens met z’n 4én weg te willen. Door de week zagen mijn vader en Annelies nauwelijks. Ze hadden een Lat-relatie. In aanloop naar het weekendje begon Annelies zich steeds uitdagender te gedragen.

Spannende kledingkeuzes

Met name haar kleding veranderde. Ze droeg steeds meer strakke kleding en dan met name rokjes. Oh en zo’n strakke leren broek had ze gekocht. rrrrr. Dat vind ik toch wel zo geil. Zo’n kleding die mensen eigenlijk alleen in een club voor swingers ofzo zouden aandoen. Maarja het bleef mijn stiefmoeder. Op het eerste gezicht zou ik Annelies geen milf noemen, maar ik had er natuurlijk al eens over gefantaseerd en besloten dat ik Annelies niet zou weigeren als de situatie zich voor zou doen. Ik had al vaker gedroomd over naakte vrouwen en op een gegeven moment specifiek over haar. Naar mate het weekend dichterbij kwam keek ook ik er steeds meer naar uit. Annelies had in de weken ervoor al een aantal hints gegeven aan me. Ik wist niet helemaal hoe ik moest reageren, maar het was me wel duidelijk dat het nog wel eens een leuk weekendje kon gaan worden als we even de tijd kregen om met z’n tweeën te zijn.

Wil jij dit verhaal doorzetten?

Kom direct in contact met spannende milfs! Of schrijf jouw eigen sexblog!

Geplaatst in Familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *