eerste keer anaal

Eerste keer anaal

(ingezonden door Amber_88)

Eerste keer anaal? Wat moet je je er bij voor stellen? Die vraag spookte al geruime tijd door mijn hoofd. Ik hoorde in mijn omgeving verschillende verhalen. Sommigen verafschuwen het terwijl anderen aangeven het heerlijk te vinden en spijt hebben er nooit eerder mee te hebben geëxperimenteerd. Inmiddels is het alweer wat jaartjes geleden dat dit zich allemaal afspeelde. Ik was een jaar of 19/20 en al enkele jaren sexueel actief. Mijn toenmalig vriendje (Kevin) was een paar jaar ouder en kwam altijd met nieuwe ideeën. In het begin vond ik dat enorm spannend, maar uiteindelijk raakte ik eraan gewend en vond ik het juist enorm geil. Zo hebben we een keer buiten sex gehad en ook zelfs parkeerplaats sex. Vroeger was ik altijd vrij ingetogen en verlegen, maar door mijn ex-vriendje (ja helaas is het uitgegaan wegens omstandigheden) ben ik uit mijn schulpje gekropen. Na een hele tijd geweldige sex gehad te hebben samen kwam zijn nieuwe voorstel.

En toen wilde hij iets proberen…

Men zegt wel eens: ”Alles moet de eerste keer zijn” . En daar was ik natuurlijk behoorlijk gewend aan geraakt door al die geile ideeën van Kevin. Echter waren er nog wel wat grenzen. Zo ook de eerste keer anaal. Achteraf besefte ik dat hij al vaker hints had gegevens dat hij mij anaal wilde ontmaagde, maar dat had ik toen niet in de gaten. Uiteindelijk vroeg hij het gewoon. Ik was totaal niet enthousiast en heb hem dit ook direct gezegd. Bij al zijn andere ideeën gaf ik Kevin altijd aan er wel voor open te staan. De ene keer iets meer dan de ander, maar nu stond ik er absoluut niet voor open. Na wat inlezen en gepraat met mijn vriendinnen ben ik toch over stag gegaan.

Waarom niet eerder gedaan?

Na veel voorbereidingswerk was de dag uiteindelijk aangekomen. We hadden afgesproken dat we het op een bepaalde dag gingen doen. Hierdoor kon ik mij prima voorbereiden en wist ik wat er komen ging. (Dit kan ik overigens iedereen aanraden om het echt te plannen die eerste keer anaal, een echte sexafspraak zou je het kunnen noemen dan)

Wil jij doorgaan?

Deze vrouwen en mannen willen graag contact met jou om dit verhaal door te zetten.. Stuur ze snel een berichtje!

Geplaatst in Eerste keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *