familie sexverhaal

Familie sexverhaal over een geil stiefzusje

Familie sexverhaal over dit geile stiefzusje lees je alleen op seksblogger.nl. Haar naam was Sara en ze was net 19 geworden. Ze studeerde al wel maar woonde, tegen haar zin, nog steeds thuis. Haar ouders waren altijd super beschermend geweest. Na de scheiding was het er niet beter op geworden. Haar moeder had een nieuwe vent gevonden en daar woonde Sara nu bij. Maar er was nog een nieuw familielid bijgekomen, Sara’s stiefbroer David. David was 23 en had zijn studie net afgerond. Hij was niet vaak thuis omdat hij op kamers woonde maar als hij er was heerste er een rare spanning. Sara dacht vaak aan hem en voelde zich aangetrokken tot hem. Maar dit kon ze niet laten merken omdat ze nu familie waren. Soort van dan. Nu zat ze, op een zaterdagavond, naast hem op de bank. De ouders waren weg en ze keken 1 of andere slechte talentenjacht.

Ze kon het niet laten

Het was koud buiten en ook binnen was het fris. David zag dat zijn stiefzusje het koud had en pakte een deken en legde die over hun heen. Ze zaten nu dichterbij. Inmiddels stond er een enge film aan en haast uit een reflex dook Sara op haar stiefbroer toen het haar te eng werd. Haar hoofd lag op zijn borst en toen ze weer omhoog kwam zoende hij haar. Dit had ze niet verwacht maar ze klaagde ook niet. Het voelde goed, haast vertrouwd. Al snel gingen handen waar ze eigenlijk niet mogen zijn en vlogen kledingstukken door de lucht. Tijd voor een stripact was er niet. Dit had ze nooit verwacht maar inmiddels zat de pik van haar stiefbroer in haar keel. Ze wilde niet langer meer wachten en kroop brutaal bovenop hem en gleed soepel over zijn harde lul heen. Sara begon hem intens te berijden. Ze had echter wel verwacht dat hij het langer zou volhouden want al snel kreunde hij hard en spoot hij haar helemaal vol. Nog voordat de reclame voorbij was!

Vaker een familie sexverhaal lezen? Houd de site dan in de gaten! Deel ook zeker jouw eigen verhaal! Schrijf een sexblog!

Het familie sexverhaal voorzetten?

Wil jij dit sexverhaal doorzetten met een geile tiener? Deze meiden wachten op jouw berichtje!

Geplaatst in Familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *